Første skoledag

Velkommen til alle de nye børn og voksne

Nyhed billede
I dag sagde vi velkommen til den nye børnehaveklasse og to nye skolepædagoger, Martin og Jette.
    Lone Vendelbo den 28-06-2016
    100 års jubilæum

Programmet for arrangementerne i forbindelse med skolens 100 års jubilæum den 2. og 3. september 2016.
    Morten Digmann Schmidt den 25-08-2016
    Ugebrevet A4 har igen i år "tygget" resultaterne af den Nationale Trivselsmåling igennem og har udgivet en mere læsevenlig udgave af resultaterne af målingen.

Igen i år, ligger vi pænt i målingen. I artiklen står der bl.a. om Outrup Skole: Outrup Skole får en gennemsnitskarakter i trivsel, der ligger blandt den bedste femtedel af folkeskolerne i social trivsel, en midterplacering i faglig trivsel, den bedste tredjedel i støtte og inspiration i undervisningen, og en midterplacering i ro og orden.

Læs hele artiklen her:http://www.ugebreveta4.dk/find-dit-barns-skole-her-er-landets-gladeste-og-mest_20568.aspx
    Lone Vendelbo den 24-08-2016

Velkommen til et nyt skoleår

Hermed skoleårets første forældreinformation.

I informationen henvises til Line Kjems. Line har mobil nr. 40 25 64 37 wink

Morten Digmann Schmidt den 12-08-2016
    Vi har i lang tid været udfordret på sekretærtiden. Derfor er det en stor fornøjelse at vi nu kan melde en åbnings- og telefontid ud, da vi har lavet en uddannelsesaftale med Mette på kontoret.

Fra d. 22/8 vil kontoret være åbent og bemandet på følgende tidspunkter:

Mandag-torsdag kl. 9.00-13.00
    Fredage kl. 9.00-12.00
    Morten Digmann Schmidt den 02-06-2015
    Ved behov for ekstraordinær skolefritagelse, udfyldes dette skema og afleveres på skolens kontor.