Affaldsindsamlingen 2016

Hele skolen samlede 219 kg. affald.

Nyhed billede
I samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening, indsamlede vi alt det affald vi kunne finde i Outrup og sluttede af med pølsehorn og saftevand i aulaen.
    Lone Vendelbo den 26-05-2016
    Hermed forældreinformation for maj-juni

Lone Vendelbo den 27-05-2016
    Invitation til årets Sommerfest

Det er muligt at betale med mobile pay, men af hensyn til placering ved bordene, er det nødvendigt at give besked til klassens lærere/pædagoger, hvor børn og voksne gerne vil placeres.
    Lone Vendelbo den 18-05-2016
    FREDSVALG 2016:

De opstillede kandidater til den nye skolebestyrelse pr. 1. august besluttede tirsdag den 17. maj, at de kunne fordele bestyrelses- og suppleantposter på fredelig vis.

Det betyder, at skolebestyrelsen pr. 1. august 2016 er:
    Line Kjems (genopstillede) - mor til Astrid (4. kl.), Alfred (2. kl.) og Augusta (bh. kl.)
    Hans Martin Stage (ny) - far til Caya i kommende bh. kl.
    Linda Nielsen (ny) - mor til Manja 2. kl.

1. suppleant Salvis Ostrovskis - far til Senija 1. kl.
    2. suppleant Helle Toftegaard Pedersen - mor til Emma i kommende bh. kl.

(Henrich Pedersen og Britta Jensen var ikke på valg i år)

Vi byder de nye skolebebestyrelsesmedlemmer velkommen og ser frem til samarbejdet.

Tak for samarbejdet til Line Christiansen og Anette Christensen, der stopper i skolebestyrelsen med udgangen af dette skoleår.

Lone Vendelbo den 20-01-2016
    Information om forsikringsansvar
    Morten Digmann Schmidt den 02-06-2015
    Ved behov for ekstraordinær skolefritagelse, udfyldes dette skema og afleveres på skolens kontor.